з 8:00 до 20:00 info@7cars.com.ua
Вхід у кабінет
UA
USD
1 USD = 34.7 UAH
7cars
  • Філія
    Телефон
    Час роботи
    з 8:00 до 20:00
    E-mail
    info@7cars.com.ua

Відгуки про роботу компанії 7Cars

Ми дбаємо про комфорт та зручність наших клієнтів, тому створили розділ з відгуками про оренду авто. Тут ви можете написати ваші побажання, що сподобалося, що вимагає поліпшення. Ми відкриті до критики та нових ідей. Допоможіть нам стати краще, висловте ваше враження.

Якщо ви досі не впевнені, чи брати транспорт напрокат, то запрошуємо скористатися нашими послугами. Ми постійно підвищуємо рівень сервісу, і саме ваші відгуки про нашу роботу стимулюють наш розвиток.

Якщо ви вже користувалися нашими послугами прокату з водієм або без, то залиште відгук про нашу роботу, спираючись на свій власний досвід!

Також ви можете допомогти нам, якщо пройдете невелике опитування. Заповнення форми анонімне та забере у вас лише декілька хвилин, а нам надасть цінний зворотний зв’язок і допоможе покращити наш сервіс!

Нас рекомендують

Ми раді отримувати найвищі рекомендації від клієнтів. Подібні відгуки мотивують і далі поліпшувати якість наших послуг. Нижче ви можете подивитися відгуки наших клієнтів: як юридичних, так і фізичних осіб. Вдячні всім за підтримку і високу оцінку!

Залишити відгук

Любов
23.11.2021

Дуже хороша компанія,менеджер просто супер,рекомендую всім хто хоче орендувати машини.Машини в ідеальному стані,залишились дуже задоволені.

Відповісти
Петро
23.08.2021

Все просто супер.
Ніяких дорікань.
Дякую

Відповісти
    Artem
    23.08.2021

    Петро, дякуэмо за відгук!
    Будемо раді подальшій співпраці.

    Відповісти
Євген
17.08.2021

Послугами цієї компанії користуюся вже другий раз. Обидва рази задоволений якісним сервісом та доречними порадами. Окрема подяка менеджеру Юрію за допомогу та пораду. Через пробки спізнювалися на потяг, він пішов на зустріч нам та забрав машину на залізничному вокзалі. Рекомендуємо користуватися послугами саме цієї компанії.

Відповісти
    Dima Lvov
    17.08.2021
    Співробітник 7 cars

    Євген, дякуємо за Ваш відгук!

    Відповісти
Василь
21.07.2021

Доброго дня, Я брав автомобіль у Львові на 14 днів, дууже задоволений менеджером Юрієм, який все детально пояснив, розказав, показав, хоча на сайті є вся детальна інформація і відео, тому питань було мінімум, машину мені менеджер пригнав під будинок. оскільки є послуга доставки, якщо оренда більше 4 дінв, був приємно здивований. Автомобіль був в шикарному стані, чистий ззовні і всередині, приємно було їхати, я наїздив 3300 км і проблем з автомобілем не було зовсім, дуже швидко отримав і віддав автомобіль. Я дууже задоволений і всім рекомендую!!!

Відповісти
    Dima Lvov
    21.07.2021
    Співробітник 7 cars

    Василь, дякуємо за Ваш відгук!

    Відповісти
Александр Гаврилюк
19.07.2020

Всем привет,
понадобилась машина на 2 дня (выходные :)). Быстро нашли авто. Очень быстро и толково получить авто и приём назад также быстро. Автомобиль чистый и в отличном состоянии. Буду рекомендовать.

Відповісти
Тетяна
08.07.2020

Орендували Toyota Rav4 у Львові на 10 днів. Машина в хорошому стані, дуже зручна для наших доріг.
Орендодавці дуже привітні, завжди на зв’язку, приємно мати справу!
Умови оренди теж досить приємні! Високий ліміт пробігу, безкоштовний додатковий водій, не обов’язкова мийка при здачі. В порівнянні з іншими орендами у Львові, тут найкращі умови.
До цього орендували у двох інших фірм, однозначно попередні програють по цінам, та умовам оренди. Рекомендую! 🙂

Відповісти
    Dima Lvov
    09.07.2020
    Співробітник 7 cars

    Дякуємо за Ваш відгук!
    Будемо раді співпраці в майбутньому.

    Відповісти
Андрей
25.01.2020

Ваша программа авто с правом выкупа ничем не отличается и не имеет никаких преимуществ от обычного к
Авто кредита банков.

Відповісти
    Danil
    25.01.2020
    Співробітник 7 cars

    Добрый день. Спасибо за ваш отзыв.
    Наша программа отличается, как минимум по нескольким пунктам:
    1. Скорость принятия решения (в течении одного рабочего дня вы получаете ответ).
    2. Отсутствие необходимости предоставлять справку о доходах.
    3. Возможность взять в рассрочку б/у автомобиль.
    Если у вас возникнут вопросы – будем рады помочь.

    Відповісти
Христина
22.12.2019

Минулого року, ми брали в аренду авто саме в компанії 7cars. Через те, що багато подорожуємо, маємо досвід співробітництва с багатьма компаніями, тому можемо впевнено рекомендувати 7cars. Дуже професійні, завжди вічливі і на зв’язку. Йшли на поступки, давали рекомендації, все на високому рівні. Дякуємо! В цьому році знову беремо авто саме у вас!

Відповісти
    Danil
    22.12.2019
    Співробітник 7 cars

    Христина, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно!)

    Відповісти
Ирина
03.12.2019

Очень понравилось обслуживание 7Cars, доставка авто по нужному адресу что не мало важно, лояльное отношение к клиентам, новый и современный автопарк. Оплата по факту получения авто. Оплата возможна и наличными и картой. Мне понравилось. Рекомендую!!!

Відповісти
Anonymous
09.10.2019

Адекватные ребята,хороший сервис,галерея фото авто на сайте соответствует реальному состоянию,есть канал на ютубе,где можно получить ответ на некоторые вопросы.Я брал авто vw polo на два дня,получил 700 км по пробегу,350 в сутки больше не найдёте,хорошее авто 2018 года АКП,1.4 турбо,6.2л на 100 км подогрев сидений,блютус,аux,кондиционер,очень понравилось авто.Уверен,буду обращаться ещё,и Вам рекомендую!

Відповісти
Сергей
09.10.2019

Адекватные ребята,хороший сервис,галерея фото авто на сайте соответствует реальному состоянию,есть канал на ютубе,где можно получить ответ на некоторые вопросы.Я брал авто vw polo на два дня,получил 700 км по пробегу,350 в сутки больше не найдёте,хорошее авто 2018 года АКП,1.4 турбо,6.2л на 100 км подогрев сидений,блютус,аux,кондиционер,очень понравилось авто.Уверен,буду обращаться ещё,и Вам рекомендую!

Відповісти
Соломія
20.09.2019

Добрий вечір!

За порадою своєї колеги я вирішила скористатися в Києві послугою оренди авто разом з водієм на протязі двох днів для бізнес візитів. Сервіс був на вищому рівні, водій Максим завжди був пунктуальним та дуже вихованим. Щиро радитиму ваші послуги всім знайомим.

Дякую!

Відповісти
Соломія
20.09.2019

Доброго вечора,

За порадою своєї колеги я вирішила скористатися в Києві послугою оренди авто разом з водієм на протязі двох днів для бізнес візитів. Сервіс був на вищому рівні, водій Максим завжди був пунктуальним та дуже вихованим. Щиро радитиму ваші послуги всім знайомим.

Дякую!

Відповісти
Євгеній
02.05.2019

Брав авто на 4 дні. Чемні, компетентні та пунктуальні менеджери, проста підготовка документів, вчасно поданий справний автомобіль. Є можливість розрахуватись карткою. Сервісом задоволений абсолютно! Буду радити 7CARS своїм знайомим.

Відповісти
    Artem
    02.05.2019

    Євгеній, дуже дякуємо Вам за відгук!

    Відповісти
Маким
11.01.2019

Хотите головной боли возьмите машину на прокат, спать спокойно не будете. Малейшие повреждения или царапина залог не возвращают даже если повреждения было не в ваше присутствие.

Відповісти
    Artem
    11.01.2019

    Добрый день, Максим. Уточните, пожалуйста, при каких обстоятельствах произошла данная ситуация и какой это был автомобиль?
    Мы не изымаем весь залог, если на автомобиле появилась, например, царапина. Согласно условиям довгора, с которым вы ознакомились перед получением автомобиля, а также есть условия страховки, то стоиомтсь царапины составляет примерно 100$. Вы обязаны были уведомить нас о проишествии, чтобы мы в свою очередь зарегистрировали этот случай в страховой компании и обратились в полицию для оформления соответсвующей документации.
    Вы могли воспользоваться дополнительным страхованием, чтобы уменьшить свои риски.
    Также у нас на сайте есть все условия в текстовом виде, с которыми можно ознакомится по ссылке https://7cars.com.ua/faq/
    В добавок мы сделали видео ролик, чтобы можно было ознакомится с условиями в видео формате

    Відповісти
Олег
25.09.2018

Почему в объявлении значится “без залога”, но на сайте уже значится сумма залога?

Відповісти
    Danil
    25.09.2018
    Співробітник 7 cars

    Добрый день.
    Опция прокат авто без залога просчитывается по каждому автомобилю отдельно. Наши сотрудники с радостью проконсультируют Вас и сориентируют по стоимости. Для этого необходимо оставить заявку на сайте, написать нам на почту или позвонить по тел. Спасибо

    Відповісти
Anonymous
31.05.2018

Висловлюємо подяку оператору Борису. Дякуємо за професіоналізм. Ми привозили групу іноземців у 17 чоловік, які “внезапно” захотіли подивитися на українське село. Де це село знайти та як нам допомогти з цим, для Бориса виявилося не проблемою. Все було вирішено та зроблено протягом години. Дякуємо. Компанія MH Travel Norway.

Відповісти
Любомир
06.05.2018

Скористався послугою автопрокату в м.Львів
Дуже задоволений роботою Дмитра
Процес оформлення швидкий,розрахунок можна проводити в довільній формі
Оцінюю на 5 із 5 і рекомендую

Відповісти
    Danil
    06.05.2018
    Співробітник 7 cars

    Дякуємо за відгук, для нас це головний показник нашої роботи!

    Відповісти
Дмитрий
06.07.2017

По совету друга обратился в 7 Cars. Нуждался в машине на 2 дня. Качество обслуживания, сервис на высоте. Оформление занядо меньше времени чем я предполагал. Машину подали вовремя. Состояние отличное, ничего не стучит, не скрипит, нет потертостей. Документов нужно минимум. В общем говоря всем остался доволен, советую и Вам.

Відповісти
Ми в Instagram